Social Media Uitbesteden Autobedrijf

Social Media Uitbesteden


BETROKKENHEID & ACTIVERENDE CONTENT

Bij veel autobedrijven is social media een heikel punt. Het kost tijd en inspanning en dat steekt u natuurlijk liever in het inkopen en verkopen van auto’s. Hoewel het lastig te meten lijkt, draagt het goed inzetten van social media daadwerkelijk en aantoonbaar bij aan uw verkopen. Het plaatsen van de juiste content met een activerend uitgangspunt heeft meer effect dan u waarschijnlijk verwacht. Select Media kan voor u de social media werkzaamheden uit handen nemen. Wij plaatsen dan uit uw naam en huisstijl berichten op uw social media kanalen. Hierbij activeren we de volgers en zorgen we voor interactie, website verkeer en een toename aan leads. Bovendien zorgt social media voor een gevoel van betrokkenheid bij de volgers. Dit is erg gunstig voor de betrokkenheid en uw naamsbekendheid. Social media uitbesteding kan op verschillende manieren. Zo kunt u ervoor kiezen om dat op afstand te laten doen, of bij u op locatie. Het laatste heeft meer effect door de mogelijkheid meer relevante content en eigen beeldmateriaal te kunnen plaatsen.

MEETBARE RESULTATEN

Het beheren van uw social media kanalen gaat vaak gepaard met website werkzaamheden. Wij kunnen namelijk alles wat er op uw website gebeurt meten. Zo weet u precies wie uw website bezoekt en hoe diegene uw website heeft gevonden. Zo kunnen wij u precies laten zien wat het effect van social media inzet is. Data waarin wij u inzicht kunnen geven kan bijvoorbeeld zijn het percentage leads dat afkomstig is van social media (of andere kanalen/portals), hoe lang een bezoeker op uw website blijft, wat voor zoekgedrag de bezoeker vertoont en natuurlijk de directe toegevoegde waarde van onze samenwerking.

EEN GREEP UIT ONZE BERICHTEN

Social Media Uitbesteden Autobedrijf Hoefnagels

Zeven op een rij! #Ferrari https://hoefnagels.nu/

Geplaatst door Hoefnagels. op woensdag 20 september 2017

Social Media Uitbesteden Autobedrijf Hoefnagels

Deze Mercedes-Benz E63 AMG is de laatste met de karakteristieke 6.3 V8 motor. Na deze generatie heeft Mercedes-Benz...

Geplaatst door Breedveld Auto's op zondag 17 september 2017

Social Media Uitbesteden Autobedrijf Hoefnagels

Niet één, maar twee beestachtige Audi's RS6 Performance! Wie zou jij meenemen op tour met deze auto's? #taggen http://www.robbenrosmalen.nl/aanbod/

Geplaatst door Robben Rosmalen op vrijdag 1 september 2017
backtotop